No es veritat que no s'hagi de menjar sal. La gent quan es fa gran augmenta la hipertensió, vol dir que retenen líquids.I se't inflen una mica les cames i els turmells com a tothom. El condiment com a conservant i es va trobar per primera vegada a la Xina l'any 2700 aC en una tractat. No entenc que si es pren sal i es beu mes s'augmenti la retenció, sembla que els anuncis d'aigua diuen que beguis molt per eliminar ne mes. Al mon el consum de sal es manté estable tot i els consells per reduir lo.Sembla que la mitjana es una culleredeta i mitja la dia, el doble del permès.El consum esta mes en funció e les necessitats fisiològiques de cadascú que de les dietes. Jo soc dels que penso que es bona. Com el pebre. I en els fons les polèmiques son per interès de la industria alimentaria i els mitjans de comunicació, molts dels quals el que els importa menys es al vida, la bona i saludable vida.Els estudis ara diuen que els que mantenen un nivell baix de sodi son mes propensos a malalties del cor, diabetis, tot diagnosticat ja en un article el 1972. Si menges poca sal, els ronyons generen la substancia renina que propicia les enfermetats esmentades abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada