dissabte, 2 de juny del 2012

vermut

Es una costum que hi ha,sobretot abans de dinar en dies de festa, per entretienir la gana o perdre la. Fa temps que busco el vermut perfecte. Una vegada un diari, va fer ne un amb deu platets i completament equilibrats, però mai mes he sabut trobar a l'internet aquell reportatge perfecte. Ahir el Time Out, com que som a l'estiu feia les seves propostes. però mes aviat de locals. Això si amb el sifon (la soda) en primer pla per aigualir una mica el apreciat aperitiu que pot ser de moltes coses. De veure es sol presentar el clàssic vermut, cervesa o vi amb seitons,olives, empedrat, fricandó,escopinyes, anxoves, favetes, llenties, pebrots del Padró, ametlles , pernil, musclos, bolets, patates braves, fuet, formatge, mandonguilles, botifarra, xorisets,o els antipasti amb pesto. Hi ha vermuts que acaben a l'hora de sopar. Si hi arribes ja es el moment de seure amb estranys i anar comprovant l'originalitat dels montaditos on el País Basc son els amos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada