Xavier Pellicer el successor a la cuina de Can Faves, encara que mani la filla desprès d'haver tancat a l'estranger diu que l'avantguarda es ara cuinar saludable.No te un nombre concret de receptes al cap. cada moment ens pots crear una i l'idioma es el plat. Segons el dia tens el vocabulari mes ric i mai es fa un plat igual. Els xefs, quan no saben una cosa la preguntant, com tothom. Aquest xef es posava a fer magdalenes abans dels exàmens.I creu que el que sap ve d'una avia algeriana de qui te gravat a la memòria el cuscús i el rostit de vedella blanca. Tot fa tornar a la cuina de menys diners i cost manual. Els restaurants cada vegada seran mes lligats a la natura. Els de ciutat no se com s¡ho faran ja que el repte serà evitar al màxim el producte industrial. Això obligara a una cuina mes creativa encara. interessant i divertida, amb productes biodinamics i ecològics, de proximitat, amb gustos i sabors autentics. Tot sempre amb la ombra de les estrelles al darrera. O al damunt. Diu la famosa guia que quan desapareix el xef desapareix una estrella. Això excepte si el cuiner es Francès. Esperem que la nova cuina nomes vegi estelles al cel, i al voltant del paladar del comensal. No al treure la cartera per pagar el sublim acte saludable de l'alimentacio.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada