dimecres, 26 de desembre del 2012

vins i caves

Als Nadals de Sarrià, el cava era rosat. Perellada. I l'ampolla era de les que en diem Magnum.De vegades també era a taula encara que no fos Nadal. El vi de la bota de Can Mero que anàvem a buscar amb l'avi amb garrafes. I a la taula es presentava "decantat" en porro. Ahir a Vilassar hi havia un blanc que no puc explicar, pero que era DO Costeners del segre i es deia Castell del Remei, un negre, El Pago de los  Capellanes de Ribera del Duero, excel·lent i un cava Bertha que havia descobert el Toni, que m'invita a fer un curs de cata de caves. L'únic alcohol que va sortir als cafès va ser un Chivas 12 anys. Ja us dic jo que ara ningú beu. Nosaltres avui tindrem un negre de garnatxa de la Terra Alta, Castells de l'Algars que te boina presentació, textura i sabor en fons de boca. Es de les festes que substitueix al de granel també de Batea. Escolta que a La Riera es el que donant. El cava d'avui serà Roger de Flor, perquè el Sota a Terra habitual s'havia acabat per la seva relació qualitat preu. No crec que avui surtin licors a la sobretaula, Com a molt el Whisky de Can Saperas, que pasa com l'aigua però no ho es. I no oblidem les aigues d'avui. Font Vella i les qeu mes m'agraden a mi, Sant Aniol i Viladrau, km.0 en definitiva. Mentre el Mas prepara el seu segon govern i ho farà be, assessorat per ERC encara que diguin lògicament que no. I em sap greu que el Recoder no repeteixi. Es ve que te mires mes altes, som succeir  Mas a la presidència. Sort i ambició. Per acabar t'explicare una cosa que fa l'avi i no s'ha de fer. Es remenar una neula dins la copa de cava perquè perdi encara mes una mica de gas. la neula humida es molt bona. Encara que cap de les dues coses estigui feta per fer això que faig jo. M'ho va ensenyar una senyora de barra americana...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada