El tiramisu ja te competència. Xefs catalans han inventat cafès al plat. També tanca un àpat però te'l pots menjar amb cullera. A saber el granissat de cafe de la italiana osteria Francescana. L'Adria n'ha creat un caviar i el Tickets n'ha confeccionat pa de pessic. També se'n ha creat el bombo amb cafè i baileys.El Lluerna ha creat també el coulant d'avellanes amb albercocs i fruits de la passio amb galeta de cafe. Gens amargant com pots veure. I el que no sabia. Perquè prenem cafè despres de menjar?. Doncs perque ens augmenta l'acid clorhídric a l'estomac i afavoreix la digestió. La fruita i les infusions sempre l'empitjoren peque dissolen l'aigua amb els àcids i provoca que els aliments costin de digerir. Molta aigua, com infusió o te, banda de ferte sentir ple. pot provocar femtes desfetes,senyal de que no s'ha fet la digestió correcta. El mes important del cafè es l'aigua. Ha de ser de qualitat. Els millors i mes acurats son els de Kenia, Colombia i Costa Rica. Es recullen dia a dia i comproban la maduració. Son mes bons perquè tenen els arbres a gran alçada.Finalment la barista mes important del país diu que mai s'ha de servir cremant, perque perd les proteines i canvia el gust del conjunt. La gent hauria e protestar. Peró, mal acostumats, prefereixen esperar que s'ha refredi. Amb els tallats igual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada