Avui et presento un cuiner boníssim. Va començar a la tele. Es un mestre ensenyant cuina, un didàctic. Simpàtic, fàcil d'entendre ara se li ha perdut la pista. A mi m'agrada mes que l'Ada Perellada. Peró diu que segueix a les seves cuines, no restaurants, ensenyant que s'ha de menjar el que es podreix i no el que no mengessin els nostres avis. Ell que es menjaria un marduix en el fondo blau de Venecia. Diu que no es mediatic, Que si el coneixien era per la seva feina ben feta. Nosaltres estem dissenyats per menja pomes, no sucs de poma. Els informes de l 'OMS sempre fan mal encara que estan fets amb bona intenció, com la de la carn roja. Michael Poland diu que sa es equilibri i diversitat, i ho diu al NY Times. El seu darrer llibre vol que mengis be amb una preparacio de 10 minuts. Això necessita dos fogons i un microones. Això esta practicament a totes les cases. Els tres focs couen a la vegada. I ràpid que es el que han de ser els aliments de fàcil cocció. Un menú correcte es farinaci, proteïna animal i fruita i verdura. A mes vigilar sal i greixos saturats i ja esta. Complet vol dir per a ell ben combinat. S'ha de aprendre com tot,de menjar a l'escola. No aprofitem que tenim aliments frescos tot l'any i a seva bona distribució i rapida. Catalunya es el lloc ideal per això. Cerdà va aplica al seu pla que el s petits productors portessin el seu producte als mercats urbans. Vancouver i Xangai ho estan intentant imitar. El xicot va neixer a Sabadell el 1974. I lo seu es divulgar ara cuina sana donant la formula per el temps de presses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada