Es originalment una casa de vermouths. Esta a Vilassar a la vora de casa els tiets Grau. Marca centenaria ha doblat els ingressos al aterrar al Japó, on ha triomfat totalment. El segle XIX era una taverna on principalment s'hi servien vasos de vi. El net del fundador, Joan Tapies va començar a servir vermouth i tapes de conserves el 1946. La seva dona Ventureta Roldos va ser la creadora de la famosa salsa Espinaler, símbol de l'empresa. La salsa nomes se servia al bar però ja el 1970 va comercialitzar se en expansió forana.Va incorporar patates fregides i ara prepara un canvi de logo per l'expansio internacional. La quarta generació familiar s'obre a botigues i restaurant de to gurmet. Primer va anar al barri Akasaka de Tòquio i ara la World Trade Center de Hong Kong amb conserves de peix i marisc i els vermouths blancs i negres.Amb la cadena de delicatessen Legouter, de Vilassar de Mar al mon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada