Aquell restaurant on tu ets la reina de les boles dolces de coto ique li van dir a l'avi que feies i desfeies a la cuina, doncs a cel.lebrat els 20 anys. Jo no dire que no s'ho mereixen pro cobrar 18 euros per el pa de Santa Eulalia de Riuprimer i l'aigua de no se on, mes el fuet-mini, em sembla abusiu. Can Jubany va acollir aquest dilluns l’acte de celebració dels 20 anys del restaurant. La trobada va reunir més de 300 persones, entre els quals hi havia reconeguts cuiners, periodistes gastronòmics, clients, proveïdors, amics i familiars de Nandu Jubany i Anna Orte...
La celebració va constar de dues parts, un dinar a peu dret i un sopar, una fórmula que va permetre acollir tots els convidats a Can Jubany i al llarg de tot el dia. En tots dos casos, l’equip Jubany va servir una selecció gastronòmica per repassar alguns dels principals plats que han sortit de la cuina del restaurant els darrers anys.
Nandu Jubany i Anna Orte van agrair als assistents la seva presència i van destacar que “aquest restaurant que vam somniar ara fa 20 anys és una realitat gràcies a tots els que, com vosaltres, ens han donat suport i acompanyat. El nostre equip, els clients, els amics… Aquests són els autèntics protagonistes d’aquest aniversari”.
L’acte també va servir per inaugurar dues noves dependències que s’han habilitat a Can Jubany: un espai exterior just a l’entrada del restaurant destinat a clients i un laboratori de I+D a la planta baixa, just al costat de la cuina.
Nandu Jubany va explicar que “necessitàvem un espai específic per poder treballar noves creacions i l’hem creat a tocar de la cuina, però en una àrea separada. Així no entorpim la cuina de Can Jubany quan treballem en innovació”.
La celebració va constar de dues parts, un dinar a peu dret i un sopar, una fórmula que va permetre acollir tots els convidats a Can Jubany i al llarg de tot el dia. En tots dos casos, l’equip Jubany va servir una selecció gastronòmica per repassar alguns dels principals plats que han sortit de la cuina del restaurant els darrers anys.
Nandu Jubany i Anna Orte van agrair als assistents la seva presència i van destacar que “aquest restaurant que vam somniar ara fa 20 anys és una realitat gràcies a tots els que, com vosaltres, ens han donat suport i acompanyat. El nostre equip, els clients, els amics… Aquests són els autèntics protagonistes d’aquest aniversari”.
L’acte també va servir per inaugurar dues noves dependències que s’han habilitat a Can Jubany: un espai exterior just a l’entrada del restaurant destinat a clients i un laboratori de I+D a la planta baixa, just al costat de la cuina.
Nandu Jubany va explicar que “necessitàvem un espai específic per poder treballar noves creacions i l’hem creat a tocar de la cuina, però en una àrea separada. Així no entorpim la cuina de Can Jubany quan treballem en innovació”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada